VIDEO: Teteh Bangura klar för Sinopspor i amatörligan

Det var för två veckor sedan det blev klart att den förre Bursaspor-anfallaren Teteh Bangura var på väg till Sinopspor som spelar i turkiska femtedivisionen BAL (Bölgesel Amatör Ligi).

Under helgen anlände han till Turkiet och skrev på ett kontrakt med Sinopspor som sträcker sig över säsongen. Han sa på presskonferensen som ni kan se här nedan att han inte kommit till Turkiet på semester utan att för att spela fotboll och att han vill hjälpa Sinopspor bli mästare i sin liga.

Teteh Bangura slog igenom i AIK och blev såld till Bursaspor inför säsongen 2011/12. Under tiden i Bursa blev han utlånad till Sanliurfaspor, Beitar Jerusalem och AIK. Efter att ha brutit kontraktet med Bursaspor i september 2014 återvände han till Sverige och spelade för Mjällby samt GAIS.