Arda på väg bort från Barcelona som inte vill låna ut

De senaste dagarna har det varit många nyheter om Arda Turans situation i Barcelona och han kommer allt närmare en flytt från klubben.

Det har tidigare skrivits att Ardas gamla klubb Galatasaray är intresserade av att värva tillbaka honom men att en övergång inte skulle bli lätt. Barcelona är för att Arda lämnar klubben men vill inte låna ut honom utan få till en permanent övergång och Arda själv uppges vilja lämna klubben och han ska ha varit i kontakt med Galatasarays president Dursun Özbek.

Galatasaray vill i första hand låna hem Arda då en permanent övergång blir mycket svår att lösa med tanke på att Barcelona vill ha 25 miljoner Euro för honom. Nu skrivs det också att Arda ska inleda förhandlingar med Manchester United inom den närmaste tiden.