Arda Turan på väg till Monaco?

Barcelona vill göra sig av med Arda. Blir Frankrike nästa hållplats i hans karriär?

Vi har tidigare skrivit om att Arda Turan inte längre ingår i Barcelonas planer och klubben vill göra sig av med honom. Klubben är inte intresserad av att låna ut honom eller bryta hans kontrakt i förtid utan vill få till en permanent övergång. Galatasaray har visat intresse för honom men Barcelonas prislapp på 25 miljoner Euro gör att en återkomst till Turkiet inte ser ut att bli av just nu.

Nu skriver den spanska tidningen Mundo att de regerande franska ligamästarna Monaco har visat intresse för Arda och att klubben redan har varit i kontakt med Barcelona. Om det blir en övergång till Frankrike eller inte återstår att se men enligt tidigare rapporterna i spanska medier så vill Barcelona bli av med spelare som inte ingår i klubbens framtidsplaner så fort som möjligt.