Arturo Mina och anfallstalang skrev på för Yeni Malatyaspor

Förutom mittbacken Arturo Mina så skrev även anfallstalangen Batuhan Altintas för Yeni Malatyaspor på fredagen.

Som vi skrev tidigare på fredagen så hade nykomlingen Yeni Malatyaspor kommit överens med mittbacken Arturo Mina från Ecuador. Mina skrev senare på fredagen på ett kontrakt med klubben som sträcker sig över tre säsonger med option på ytterligare en säsong. Förutom värvningen av Mina så har Yeni Malatyaspor också värvat in den 21-årige anfallaren Batuhan Altintas på lån från Hamburg.

Batuhan fostrades i Bursaspor och debuterade i Süper Lig som 16-åring i januari 2012. Han värvades av Hamburg inför säsongen 2015/16 och debuterade i Bundesliga i den sista omgången samma säsong. Förra säsongen var han på lån i Kasimpasa där det blev 2 mål på 15 matcher i ligan och 7 mål på 8 matcher i cupen när Kasimpasa gick till semifinal men åkte ut mot blivande vinnaren Konyaspor.