Asamoah närmar sig en flytt till Galatasaray

Galatasaray närmar sig en värvning av Kwadwo Asamoah.

Det är NTV Spor som skriver att Galatasaray är nära att göra klart med Juventus vänsterback Asamoah. Galatasaray har varit ute efter Asamoah under en längre tid och har redan varit i kontakt med Juventus som ska ha bett Galatasaray avvakta lite. Nu skrivs det att Asamoah ska ha sagt till ledningen i Juventus om att han vill flytta till Turkiet.

Asamoah blev inte uttagen i Juventus matchtrupp till matchen mot Genoa på lördagen. Galatasaray ska redan ha kommit överens med Asamoah själv om ett fyraårskontrakt värt 2,5 miljoner Euro och klubben försöker nu komma överens med Juventus. Enligt NTV Spor är planen att Asamoah ska resa till Turkiet inom de kommande dagarna för att genomföra läkarundersökningen för att sedan skriva på kontraktet.