Besiktas har presenterat Medel!

Besiktas har presenterat Gary Medel som ny Besiktas-spelare. Under lördagen hade klubben en presskonferans där även Besiktas-presidenten Fikret Orman medverkade.

Spelaren har skrivit på för tre år och kommer att ha nummer 12.

Gary Medel tackade klubben och presidenten för det arbete de lagt på att hämta honom till Besiktas och tackade även fansen för det varma mottagandet han fick när han anlände till Istanbul:

– Det här är en stor dag för mig och min familj. Besiktas är en mycket stor familj och klubb och spelar i Champions League. De har blivit mästare (turkiska mästare) två år i rad. Jag är för att få det att fortsätta, sade Medel på presskonferansen.

Medel sade även att han kan spela på flera positioner:

– Jag mår bra när jag spelar i startelvan. Mittback, högerback eller innermittfältare, det spelar ingen roll (vart jag spelar), sade Medel.

Även presidenten Fikret Orman var mycket nöjd med värvningen:
– Det är en härlig dag för oss. Jag är stolt över vår klubb och förening. Alla spelare som vi har värvat i detta fönster har haft bud från andra klubbar också. Trots att flera har blivit erbjudna mer pengar i andra klubbar, har de valt att komma till Besiktas som sköts mycket professionellt och har en familjeanda. Medel är framförallt en av dessa spelarna, sade Orman på presskonferansen.