BREAK THE SOCIAL MEDIA: #ComeToBesiktas gör succé!

Besiktas fortsätter att leverera på marknaden och har nu gjort klart med spelare som Pepe, Alvaro Negredo och även Lens lär bli officiellt inom en kort tid. Presentationen av sin nye anfallare, Alvaro Negredo, har gjort stor succé på Twitter med hashtaggen #ComeToBesiktas.

Hashtaggen startades av Besiktas fans som översvämmade Diego Costas Instagram-konto med över tre miljoner #ComeToBesiktas kommentarer. Nu har det mer eller mindre blivit Besiktas nya motto och utvecklingen är fantastisk som har även fått spridning i internationell media.

Se Besiktas video-presentation av Alvaro Negredo som fått nästan 50 000 retweets och nästan 72 000 gillningar och gör succé på twitter (så pass stor succé att ett av twitters egna konton har använt #ComeToBesiktas.

Att presentera nyförvärv med roliga och mycket redigerande videoklipp på sina sociala media-konton är trenden för det här årets Silly Season och transfersommar. Läs några av flera reaktioner på Besiktas videopresentation av Alvaro Negredo:

Besiktas engelska twitter-konto: