Deniz Hümmet gjorde mål för Gefle igen!

Det svänger för Gefle som har två vinster och två oavgjorda resultat på sina fem senaste matcher i Superettan. Laget ligger sist i och ser ut att åka ur men för anfallaren Deniz Hümmet fortsätter målen. 

I bortamötet mot Åtvidaberg gjorde Hümmet matchens sista mål när Gefle vann 2-0.

För tre omgångar sen gjorde han båda målen när Gefle besegrade Varbergs BoIS FC och omgången innan det gjorde Deniz ett mycket viktigt mål för sitt Gefle i den 90:e matchminuten som betydde 2-2 borta mot IFK Värnamo.

Deniz Hümmet som är född i Malmö 1996 är fostrad i Malmö FF:s ungdomslag och har även spelat för franska Troyes i Ligue 2 innan han kom till Gefle. Den 20-årige anfallaren representerar idag Turkiets U21-landslag.

I årets skytteliga i Superettan ligger Deniz Hümmet fyra med sina nio mål.

Gefle ligger sist i Superettan med 19 poäng efter 21 omgångar och har fem poäng upp till säker mark och en poäng upp till kvalspel för att spela kvar i Superettan.