Engelska vindar i Süper Lig

Silly season är fortfarande i full gång och det är onekligen med skräckblandad förtjusning som man följer alla tvära kast runt om i fotbollsvärlden.

Storstjärnor som Neymar och James Rodriguez har redan bytt klubbar och mycket kan hända under den vecka som är kvar.

Även de turkiska klubbarna har varit aktiva på transfermarknaden och plockat in några riktiga storspelare. Besiktas har gjort klart med mittbacken Pepe från Real Madrid och Fenerbahce har gjort klart med franske trollkarlen Valbuena.

Något som dock går igen när man kollar igenom listan över klara övergångar är att många värvningar har erfarenhet från engelska Premier League. Idag tänkte vi därför gå igenom några av de värvningar som har spel i den engelska ligan på sin meritlista.

Antalyaspor gjorde i dagarna klart med tidigare Arsenal och Manchester City-spelaren Samir Nasri. Galatasaray har värvat Fernando från Manchester City och Sofiane Feghouli från West Ham. En spelare som i samma veva lämnar Galatasaray är tidigare Arsenalspelaren Lukas Podolski som i dagarna blev klar för den japanska ligan.

Tidigare Arsenal och Manchester City-backen Gael Clichy har presenterats som Istanbuls senaste tillskott där han bland annat blir lagkamrat med Emmanuel Adebayor. Även Adebayor har tidigare tillhört såväl Arsenal som Manchester City men har också gjort kortare sejourer i Tottenham och Crystal Palace.

Slutligen har vi Alvaro Negredo som efter att bland annat ha spelat i Manchester City och Middlesbrough nu fortsätter karriären i Besiktas.

Som ni märker är det en spännande säsong som precis rullat igång och det blir intressant att se vilket avtryck dessa stjärnvärvningar kommer att göra i årets Süper Lig.

En sak är i alla fall säker, det kommer bli en tät säsong då Besiktas ska försöka ta sin tredje raka titel. Det är ingen vild gissning att de andra lagen kommer göra allt för att detta inte ska hända.

Om du är sugen på att betta på årets säsong kan det vara smart att titta in på Tippat.se först. Där kan du jämföra olika spelbolag för att hitta det som passar dig bäst.