Flera spelare på väg bort från Besiktas

Besiktas har just nu 17 utländska spelare i truppen men endast 14 av dessa får bli registrerade hos förbundet.

Klubbarna i Süper Lig får ha obegränsat antal utländska spelare i sina klubbar men endast 14 av dessa kan bli registrerade för spel under säsongen.

De regerande mästarna Besiktas har just nu 17 utländska spelare i sin trupp. Därav är ett par spelare på väg bort från klubben. Spelarna som står närmast att lämna är den ukrainska målvakten Denys Boyko, colombianske mittbacken Pedro Franco, svenske mittbacken Alexander Milosevic och armeniske yttermittfältaren Aras Özbiliz. Men i skrivande stund finns det inga seriösa bud på någon av spelarna. Besiktas ska ha dock bett spelarna att leta efter andra klubbar att spela i och klubben sägs också vara öppen för låneförslag.

Utöver dessa spelare så kan Besiktas också komma att göra sig av med tyska högerbacken Andreas Beck och kroatiska mittbacken Matej Mitrovic.

Alexander Milosevic lämnade AIK för spel i Besiktas i januari 2015 men han fick en dålig start i klubben och åkte på en skada i februari som höll honom borta från spel ett par månader. Därefter har han haft svårt att ta en plats i laget. Han lånades ut till Hannover 96 under den andra halvan av säsongen 2015/16 och lånades ut till Darmstadt 98 under säsongen 2016/17.