Galatasaray bekräftar sitt intresse i Arda Turan – som kopplas ihop med andra klubbar

Galatasarays president Dursun Özbek bekräftar att klubben vill ha Arda Turan som ser allt mer ut att lämna Barcelona. Samtidigt ryktas Arda vilja återvända till Atletico Madrid och att Barcelona vill inkludera Arda i ett bud på Liverpools Philippe Coutinho.

Dursun Özbek bekräftar i en intervju att man arbetar på att få hem Arda Turan som han beskriver som Galatasarays son och en sann Galatasaray-supporter. Dursun Özbek och ledningen vill se Arda avsluta karriären i Galatasaray.

Samtidigt rapporteras det att Barcelona vill inkludera Arda i sitt bud för Liverpools Philippe Coutinho. Enligt Don Balon är Arda dock inte sugen på en flytt till Liverpool.

Tidningen MARCA rapporterar att Arda Turan föredrar en flytt tillbaka till Atletico Madrid och som inte verkar ingå i Barcelonas framtidsplaner.