Galatasaray om Arda Turan: “Vi vill värva honom men det är inte lätt”

Dursun Özbek bekräftar att klubben vill värva Arda Turan men att det inte är någon lätt transfer. På presskonferensen för presentation av sina nya spelare så sade Dursun Özbek att ska Arda återvända till Turkiet så kommer det bli Galatasray.

Dursun Özbek om Arda Turan:

Arda är en spelare fostrad i Galatasaray och en stolthet för alla turkar som älskar fotboll. Han är en riktig följare av Galatasaray och skulle han komma hem till Turkiet så kommer han återvända hem till Galatasaray. Däremot är det inte lätt att genomföra dessa typer av transfers och för nya spelare att anlända till en ny klubb.  vårt mål är att skapa ett så bra lag som möjligt, ett lag som är tillräckligt bra för att vara i Champions League nästa år. Det är fel att prata om detaljer om en transfer inte är klar, jag kan säga att vi fortsätter med våra transferplaner.