Giuliano: “Zenit ville att jag skulle gå till Trabzonspor men jag valde Fenerbahce”

Innan Giuliano blev klar för Fenerbahce så var Trabzonspor också intresserade av honom. Läs vad Giuliano hade själv att säga om det.

Fenerbahce värvade Giuliano från Zenit för 7 miljoner Euro men innan han blev klar för klubben så fanns det ett seriöst intresse från Trabzonspor som enligt uppgifter erbjud 10 miljoner Euro. När sedan Giuliano skrev på ett fyraårskontrakt med Fenerbahce meddelade Trabzonspor att klubben hade anmält övergången till FIFA då man anser att man redan hade en överenskommelse med Zenit.

Giuliano som tillsammans med Mauricio Isla och Roberto Soldado presenterades av Fenerbahce på en signeringsceremoni under fredagen sa följande om det hela;

Innan övergången till Fenerbahce blev klar så fanns det även ett bud från Trabzonspor. Men jag hade redan valt Fenerbahce och sa att jag endast skulle skriva på för Fenerbahce. Zenit ville att jag skulle gå till Trabzonspor vilket fördröjde övergången en aning för Trabzonspors hade lagt ett högt bud men jag sa att jag skulle skriva på för Fenerbahce. Jag behöver inte tala om hur stor klubb Fenerbahce är. Jag är i en klubb som slåss om titlar hela tiden. Här finns spelare som in i det sista slåss för segrar och titlar. Av den anledningen valde jag Fenerbahce.”

Läs också om Giulianos likheter med Fenerbahce-legendaren Alex de Souza.