Göztepe värvar talangfull mittfältare

Den 16-årige mittfältaren Serkan Bakan har dragit till sig intresse från Europas största klubbar men han fortsätter sin karriär i Turkiet. Han lämnar Gaziantepspor för spel i Göztepe nykomling i Süper Lig den här säsongen. Serkans kontrakt med Göztepe sträcker sig över tre säsonger till maj 2020.

Han debuterade för Gaziantepspors A-lag i januari 2016 bara några veckor efter att han fyllt 15 år i en cupmatch mot Trabzonspor då han hoppade in. Han fick även spela i cupen förra säsongen och gjorde också mål mot Kirklarelispor någon veckan innan han fyllde 16 år.

Debuten i Süper Lig kom i slutet av förra säsongen. Efter att ha hoppat in i den 33e omgången mot Besiktas fick han chansen från start i den sista omgången mot Antalyaspor och gjorde Anteps mål i förlustmatchen (1-4). Med det målet blev Serkan tidernas tredje yngsta målskytt i Süper Lig. Enes Ünal var två månader yngre när han gjorde sitt första mål och Batuhan Karadeniz var en månad yngre när han gjorde sitt första mål.