Holländsk anfallare klar för Akhisar

Akhisar Belediyespor har gjort klart med den 29-årige holländska anfallaren Marvin Emnes som har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Emnes ansluter som fri transfer till Akhisar efter att ha spenderat förra säsongen på lån från Swansea till Blackburn när laget åkte ur den engelska andraligan Championship. Emnes gjorde 4 mål och 7 assist på 34 matcher.

Marvin Emnes har spelat i England sedan 2008 då Middlesborough som spelade i Premier League värvade honom från Sparta Rotterdam. Han spelade i Middlesborough fram till 2014 förutom två omgångar på lån till Swansea. Första året i Middlesborough var i Premier League och resterande år i Championship. Totalt spelade han 162 tävlingsmatcher för klubben och gjorde 31 mål på dessa matcher.

I januari 2014 blev han utlånad till Swansea som spelade i Premier League och efter säsongen flyttade han permanent till klubben. Det blev inte mycket speltid och han lånades ut till Blackburn under sista året på kontraktet.