Inför: Osmanlispor – Galatasaray

Kvällens stormatch spelas i Ankara. Osmanlispor tar emot Galatasaray.

Hemmalaget Osmanlispor startade ligan med att förlora till nykomlingarna Yeni Malatyaspor på bortaplan. Matchen slutade 3-1 och Osmanlispors målskytt blev Andreas Maxsoe i 90:e minuten. Tonia Tisdell i Osmanlispor fick rött kort och missar matchen.

Galatasaray öppnade ligan mycket starkt på hemmaplan när man besegrade Kayserispor 4-1. Nyförvärven levererade direkt då Gomis blev tvåmålsskytt och gjorde en assist samtidigt som Belhanda gjorde ett mål och en assist. Tolga Cigerci gjorde Galas första mål för ligasäsongen.

Arena: Osmanlı-stadion
Domare: Halil Umut Meler
Tid: 20:45 svensk tid
TV: beIN SPORTS 1 HD / Turkiet

Preliminära startelvor:

OSMANLISPOR:  Hakan Arıkan, Vrsajevic, Maxsö, Pinto, Numan, Serdar Gürler, Lawal, Hasan, Tugay, Umar,  Umut
Tränare: Bülent Uygun

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Fernando, Tolga, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda, Gomis
Tränare: Igor Tudor