VIDEO: Istanbul Basaksehir fick revansch på Konyaspor

Turkiets två lag i Europa Leagues gruppspel den här säsongen Istanbul Basaksehir och Konyaspor möttes på söndagskvällen.

Och det var hemmalaget som fick revansch för förlusten i turkiska cupens final förra säsongen när man vann med 2-1. Efter en mållös första halvlek tog Basaksehir ledningen efter ett fint anfall. Emmanuel Adebayor passade till Eljero Elia som passade tillbaka till Adebayor som hade tagit sig in i straffområdet och han nickade tillbaka till Edin Visca som sköt bollen i nät bakom målvakten Serkan Kirintili.

Konyaspor var nära att kvittera men Ali Camdalis nick tog i stolpen. Istället gjorde Basaksehir 2-0 genom Mahmut Tekdemir som nickade in Emre Belözoglus frispark. Matchen blev lite spännande mot slutet när Nejc Skubic gjorde mål efter en målvaktstabbe från Volkan Babacan. I slutet blev Konyaspors försvarare Ali Turan utvisad efter att ha fällt Elia.