Jason Denayer återvänder på lån till Galatasaray

Mittbacken Jason Denayer var på lån i Galatasaray säsongen 2015/16. Nu återvänder han till klubben.

Galatasaray har inte gått ut med något officiellt meddelande ännu men både beIN Sports och NTV Spor rapporterar om att klubben har kommit överens med Denayer och Manchester City om ett lånekontrakt över säsongen. Senast Denayer var i Galatasaray spelade han 17 ligamatcher, 5 cupmatcher, 4 matcher i Champions League och 2 matcher i Europa League.

20-årige Denayer som har spelat 8 landskamper för Belgien har tillhört Manchester City sedan 2013 men aldrig spelat för klubbens A-lag. Säsongen 2014-15 var han utlånad till Celtic och förra säsongen var han utlånad till Sunderland där han spelade 27 tävlingsmatcher varav 24 i Premier League.

Hans kontrakt med Manchester City går ut i juni 2020.