VIDEO: Pepe inför CL-lottningen: “Det skulle vara kul att möta Real Madrid”

Under onsdagen var Pepe i Besiktas officiella supportershop på Vodafone Park. Flera tusentals Besiktas-supportrar strömmade till arenan för att delta på signeringsdagen och för att kunna ta bild och få autograf av Pepe. 

Till media som var på plats sade Pepe att målet var att ta sig vidare ur gruppen i Champions League:

– Jag skulle vilja möta Real Madrid det hade varit kul. De senaste åren är det de svåraste laget att vinna och de är det bästa laget. Det är ett starkt lag. Vårt mål är att ta oss vidare ur gruppen, det är det vi vill åstadkomma.

Till fansen som kom på signeringsdagen:

– Jag vill tacka exakt alla som kom idag. Det var en viktig och stor dag för mig. Jag känner mig lycklig lottad. Det är mycket trevligt att vara med dem (fansen) här.

Lottningen till Champions League är imorgon klockan 18:00.