Soldado har landat i Istanbul: “Jag har kommit till Turkiets största klubb”

Fenerbahces nya anfallare har landat i Istanbul. Roberto Soldado förväntas skriva på sitt kontrakt inom den närmsta tiden och sade på flygplatsen att han har kommit till Turkiets största klubb.

Fenerbahce meddelade under dagen att man har nått en överenskommelse om en transfer med Villareal och spelaren själv.

Transfern rör sig om ett lån och en köpoption i första hand enligt rapporter i Turkiet.

Soldados första ord i Istanbul var:

Jag vet att jag har kommit till Turkiets största klubb. Jag ville inte missa denna möjligheten och är mycket glad över att vara här. Jag är här för att göra Fenerbahce mästare igen. Mitt största mål är att ge allt jag kan och göra många mål för att göra supportrarna glada. Jag har lämnat skadan från förra säsongen bakom mig. Jag är redo nu.