Spansk media: Fenerbahce har lagt ett bud på Nani!

Spansk media rapporterar nu att Fenerbahce har lagt ett bud på Nani. 

Det är den spanska tidningen MARCA som rapporterar om att Fenerbahce har börjat agera för att hämta tillbaka Nani. Enligt MARCA har Valencia fått ett lånebud av Fenerbahce nu. Däremot skriver den spanska tidningen att Valencia inte kommer att gå med på en utlåning och vill hellre sälja sin portugisiske yttermittfältare.

Nani tillhörde Fenerbahce mellan 2015-2016 och gjorde 28 matcher och 8 mål för klubben. Han har ett förflutet i Manchester United som han har spelat för mer än 140 gånger och vunnit flera engelska ligatitlar och även en Champions League-titel.

Nani är given i det portugisiska landslaget som han debuterade för 2006 och det har blivit över 100 landskamper i Portugal. Sommaren 2016 vann han EM-guld med landslaget.