Spelare från Süper Lig uttagna till Hollands trupp

Hollands förbundskapten Dick Advocaat har tagit ut fyra spelare från Süper Lig till landslagstruppen som ska möta Frankrike och Bulgarien i VM-kvalet.

Holland som spelar i samma VM-kvalgrupp som Sverige ska möta Frankrike på bortaplan 31a augusti och Bulgarien på hemmaplan 3e september.

Spelarna som är uttagna till truppen är Ryan Babel och Jeremain Lens från Besiktas, Eljero Elia från Istanbul Basaksehir och Robin van Persie från Fenerbahce. Även Wesley Sneijder som nyligen lämnade Galatasaray är uttagen.

Truppen i sin helhet:

Målvakter: Jasper Cillessen (Barcelona), Maarten Stekelenburg (Everton), Jeroen Zoet (PSV)
Försvarare: Nathan Ake (Bournemouth), Daley Blind (Manchester United), Wesley Hoedt (Lazio), Matthijs de Ligt (Ajax), Bruno Martins Indi (Stoke City), Karim Rekik (Hertha Berlin), Kenny Tete (Olympique Lyon), Joel Veltman (Ajax), Stefan de Vrij (Lazio)
Mittfältare: Donny van de Beek (Ajax), Marco van Ginkel (PSV), Davy Klaassen (Everton), Davy Pröpper (Brighton), Wesley Sneijder (Nice), Kevin Strootman (Roma), Jens Toornstra (Feyenoord), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Liverpool)
Anfallare: Ryan Babel (Besiktaş), Steven Berghuis (Feyenoord), Memphis Depay (Olympique Lyon), Bas Dost (Sporting Lizbon), Eljero Elia (Medipol Basakşehir), Vincent Janssen (Tottenham), Jeremain Lens (Besiktaş), Jürgen Locadia (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskova), Arjen Robben (Bayern Münih)