SÜPER LIG: Burak Yilmaz fixade segern för Trabzonspor i sin comeback!

Snacka om comeback! Burak Yilmaz har återvänt till Trabzonspor och avgjorde när han gjorde båda målen för Konyaspor. 

Gästerna Konyaspor tog ledningen efter tre minuter genom Moryke Fofana. En chockstart för Trabzonspor som skulle svara sju minuter senare genom den hemkomne kungen Burak Yilmaz som nickade in 1-1 på ett inlägg från vänster. Comebacken skulle sluta på bästa sätt när Burak Yilmaz klev fram igen efter 90 minuter och avgjorde matchen och tillskrev slutresultatet 2-1.

Trabzonspor: 2 – Atiker Konyaspor: 1
Arena: Medical Park
Domare: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Erdem Bayık
 
Trabzonspor: Esteban, Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas, Okay Yokuşlu (Min. 55 Bero), Kucka, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı (Min. 89 Rodallega), Bongonda (Min. 70 Yusuf Erdoğan), Burak Yılmaz
 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Moke, Ferhat Öztorun, Jonsson (Min. 46 Ali Çamdalı), Mehdi Bourabia, Ömer Ali Şahiner (Min. 81 Ezekiel), Traore (Min. 56 Musa Araz), Fofana, Milosevic
 
Mål: Min. 3 Fofana (Atiker Konyaspor) Min. 9 & 90+2 Burak Yılmaz (Trabzonspor)
Gula kort: Min. 34 Yusuf Yazıcı, Min. 36 Pereira, Min. 52 Durica, Min. 87 Uğur Demirok (Trabzonspor) Min. 36 Fofana, Min. 50 Skubic (Atiker Konyaspor)
***