Trabzonspor överens med Milan om Jose Sosa

beIN Sports rapporterade sent på söndagskvällen om att Trabzonspor har kommit överens med Milan om Jose Sosa.

Den 32-årige argentinska mittfältaren Jose Sosa spelade för Besiktas säsongerna 2014/15 och 2015/16 då han gjorde totalt 14 mål och 23 assist på 78 tävlingsmatcher. Han vann ligatiteln med klubben säsongen 15/16 och var en av de viktigaste spelarna med 7 mål och 12 assist på 31 ligamatcher.

Inför förra säsongen såldes han till Milan för 7,5 miljoner Euro efter att ha värvats från Metalist Kharkiv två år tidigare för 2 miljoner Euro. I Milan blev det bara 18 ligamatcher och nu med den italienska storklubbens satsning finns det ingen plats för Sosa i laget. Han har tidigare kopplats ihop med en flytt tillbaka till Besiktas och det har även varit tal om andra turkiska klubbar.

Nu uppges Trabzonspor ha kommit överens med Milan och att övergången kan bli officiell inom ett par dagar. Om övergången går igenom blir han återigen lagkamrat med Juraj Kucka från tiden i Milan.