Turkisk media: Antalyaspor överens med Samir Nasri

Turkiska sajten Ajansspor skriver att Antalyaspor har kommit överens med Samir Nasri om ett tvåårskontrakt.

Enligt sajten kommer Samir Nasri att anlända till Antalya på söndagen klockan 11.50 svensk tid. Antalyaspor ska ha kommit överens om ett tvåårskontrakt med Nasri värt 4 miljoner Euro per år samt bonusar. I kontraktet ska det också finnas en klausul på om Nasri skulle fällas för doping så kommer Antalyaspor att frigöras från att betala hans lön.

Samir Nasri blev under den förra säsongen anklagad för doping efter att ha besökt en hälsoklinik i USA. Läs mer här.

Nasri har kontrakt med Manchester City till sista juni 2019. Han var förra säsongen utlånad till Sevilla där han gjorde 2 mål och 3 assist på 23 ligamatcher. Han har tidigare under sin karriär även spelat för Olympique Marseille och Arsenal. I slutet av augusti 2011 lämnade han Arsenal för Manchester City för övergångssumman 27,5 miljoner Euro.

Nasri har spelat 126 tävlingsmatcher för Arsenal och 176 tävlingsmatcher för Manchester City. I Premier League blev det 215 matcher för båda klubbarna. På dessa matcher gjorde han 36 mål och 42 assist. Han har vunnit Premier League två gånger och engelska ligacupen en gång.

I Antalyaspor spelar sedan tidigare bl.a. Samuel Eto’o, Jeremy Menez och Johan Djourou.