Turkisk media: Galatasaray överväger en värvning av Usain Bolt!

Ett galet rykte som florerar just nu är att Galatasarays ledning har diskuterat en möjlig övergång för friidrottaren Usain Bolt. 

Galatasaray har varit väldigt aktiva på transfermarknaden och har gjort flera nyförvärv och började ligaspelet med att besegra Kayserispor med 4-1.

Nu sägs det att Galatasaray ska ha diskuterat om att värva eventuellt Usain Bolt som har lagt ner sin friidrottskarriär i kortdistanslöpning/sprintlöpning som har varit Bolts gren. Usain Bolt har tidigare pratat mycket om att spela fotboll på professionell nivå.

Enligt fotomac ska en del av ledamöterna i Galatasaray varit öppna för denna typen av värvning som de anser skulle öka klubbens varumärke och popularitet medan andra ledamöter i klubben ska ha direkt sagt nej till tanken om att värva Usain Bolt.

Enligt rykten sägs Usain Bolt ha fått erbjudande av olika  professionella fotbollsklubbar runt om i världen, bland annat Championships-klubben Burton Albion.