Turkiska supercupen: Stor spridning av finalen i spansk och portugisisk press

Det var stora rubriker i Portugal och Spanien efter matchen mellan Besiktas och Konyaspor, främst på incidenterna där Quaresma ska ha hittat en kniv inkastad av en supporter som sprungit in på plan. Klicka vidare för att läsa rubrikerna och för att se video på incidenten. 

Portugiska A Bola skrev att matchen hade en grotesk stämning och att en supporter till Konyaspor sprang in på planen med en kniv i handen och att Quaresma var den som lämnade över kniven till domaren.

Portugisiska Record skriver att en supporter sprang in med en rakkniv efter att Cenk Tosun kvitterat för Besiktas och att Quaresma hanterade kniven på ett “proffsigt” sätt när han gav det till domaren:

Även Pepe fick rubriker då portugisen orsakade straffen som gjorde att Besiktas förlorade matchen.

I spansk media var det AS och MARCA som rapporterade om incidenten och där AS skrev att Quaresma gav över kniven till domaren som en “gangster”:

Tidningen MARCA skriver att sättet som Quaresma gav kniven, “skrämde domaren”:

Se incidenten här: