VIDEO: Andra raka segern för Galatasaray

Galatasaray har fått en drömstart i ligaspelet. På lördagskvällen kom andra raka segern när Osmanlispor besegrades med 3-1.

Galatasaray tog tag tidigt i matchen och dominerade den första halvleken. 2-0 kom i den 16e minuten genom mittbacken Maicon som nickade in Younes Belhandas hörna. 2-0 kom i den 31a minuten när Bafetimbi Gomis dundrade in Gerry Rodrigues förarbete. Hans tredje mål i ligan.

I den andra halvleken ryckte Osmanlispor upp sig en aning men det var Galatasaray som ökade på ledningen till 3-0 i den 56e minuten genom Tolga Cigerci efter Marianos inspel. Osmanlispor gjorde 1-3 nästan direkt efter genom Serdar Gürler och hemmalaget hade en jättechans att göra ytterligare mål tio minuter efter första målet men Adrien Regattin missade två gånger på bara ett par sekunder. Mål där och matchens sista tjugo minuter hade kunnat bli mer spännande.

Men det blev inga fler mål i matchen och Galatasaray har inlett den nya säsongen med två raka segrar och 7-2 i målskillnad.

Om man räknar med ligaspelet från förra säsongen så har Galatasaray vunnit sex raka ligamatcher.