VIDEO: Antalyaspor och Akhisar delade på poängen

Antalyaspor och Akhisar Belediyespor delade på poängen i en match som slutade 2-2.

Akhisar tog ledningen tidigt i matchen efter ett brasilianskt samarbete. Paulo Henrique spelade fram bollen till Serginho som satte bollen i nät. Båda spelarna är nyförvärv inför den här säsongen. Serginho fick senare gult kort i matchen för filmning i straffområdet. Antalya kvitterade i den 18e minuten genom Aydin Karabulut som höll sig framme på Sakib Aytacs inlägg. 1-1 blev halvtidsresultatet.

Med drygt en kvart kvar av matchen tog Antalyaspor ledningen efter ett snyggt anfall genom Maicon som väggpassade med Samuel Eto’o för att ta sig igenom Akhisar-försvaret men det var bortalaget som skulle få det sista ordet när mittbacken Mustafa Yumlu följde med upp i anfallet och nickade in Eray Atasevens inlägg från vänsterkanten.

Moestafa El Kabir började från start i hemmalaget och Daniel Larsson fanns med i Akhisars matchtrupp efter att ha varit utanför den i första matchen. El Kabir blev utbytt i den 62a minuten och Larsson blev aldrig inbytt.

Antalyaspor har en poäng och väntar fortfarande på sin första seger i ligaspelet medan Akhisar Belediyespor är obesegrade med fyra poäng.