VIDEO: Galatasaray 3-0 Sivasspor: Tredje raka segern för Galatasaray

Galatasaray besegrade Sivasspor med 3-0 på hemmaplan och tog sin tredje raka ligaseger.

Galatasaray fortsätter att gå bra i ligaspelet. På fredagskvällen kom tredje segern på lika många matcher när Sivasspor besegrades med 3-0.

Galatasaray spelade som i sina tidigare ligamatcher och gick till anfall i högt tempo. Innan ledningsmålet så var det Garry Rodrigues som hade matchens bästa chanser men båda hans skott räddades av Sivasspors målvakt Sergio Rochet. Galatasaray skulle ändå ta ledningen i den första halvleken efter en hörna där Serdar Aziz nådde högst och nickade den mot Bafetimbi Gomis som i sin tur nickade ner bollen till Tolga Cigerci som gjorde 1-0 från nära håll.

I den andra halvleken fortsatte Galatasaray i samma tempo när laget gick till anfall och Younes Belhanda brände bland annat ett friläge. Sivasspor gick till anfall emellanåt men lyckades aldrig skapa några målchanser. Istället var det Tolga som ökade på till 2-0 genom ett skott utanför straffområdet. Det var Tolgas fjärde mål på tre matcher. I den 83e minuten fick Galatasaray straff sedan bollen tagit på Mattias Bjärsmyrs hand. Gomis hade inga problem med att göra mål från straffpunkten. Även han gjorde sitt fjärde mål på tre ligamatcher. Tillsammans med hans assist till Tolgas mål har Gomis gjort 4 mål och 2 assist på 3 ligamatcher så här långt.

Mot slutet av matchen fortsatte Galatasaray att skapa chanser främst genom inhopparen Yasin Öztekin.

Galatasaray har inlett ligaspelet med tre raka segrar och 10-2 i målskillnad.

Bjärsmyr fanns med från start i Sivasspor för tredje matchen i rad och spelade hela matchen.