VIDEO: Göztepe första trepoängare efter seger mot Trabzonspor

Göztepe vann sin första match för säsongen när Trabzonspor besegrades på hemmaplan med 3-2.

För andra hemmamatchen i rad så fanns det inga hemmasupportrar på plats pga ett tidigare straff men Göztepe har nu avtjänat straffet på två matcher.

Göztepes målvakt Beto skadade sig under uppvärmningen och han ersättas av Günay Güvenc. I Trabzonspor saknades Burak Yilmaz pga skada.

Göztepe – Trabzonspor var lite av stolparnas match.

Nabil Ghilas var nära att ge Göztepe ledningen i början av matchen men hans skott tog i stolpen. Istället var det Trabzonspor som tog ledningen tidigt i matchen när Juraj Kuckas kanon flera meter utanför straffområdet gick i mål. Göztepe kvitterade genom Tayfur Bingöl som också gjorde mål gneom ett skott utanför straffområdet. Göztepe fick straff i slutet av första halvleken som Ghilas gjorde mål på via stolpen. Men Trabzonspor skulle få det sista ordet i halvleken. Ugur Demirok nickade en frispark i stolpen och på returen höll sig Hugo Rodallega framme och gjorde mål.

Matchen avgjordes när Sabri Sarioglu sköt en frispark i stolpen och Adis Jahovic gjorde mål på returen. Jahovic hade efter målet ett friläge som han inte kunde utnyttja.

Göztepe tog sin första seger i Süper Lig på 14 år och gick upp på samma poäng (7) som Trabzonspor.