VIDEO: Karabükspor vände och vann mot Istanbul Basaksehir

Kardemir Karabükspor vände 0-1 till 3-1 på hemmaplan mot Istanbul Basaksehir. Matchens sista mål av Gheorghe Grozav var riktigt snyggt i krysset.

Karabükspor tog emot Istanbul Basaksehir på hemmaplan i lördagens första match i turkiska ligan. Basaksehir som har returmatch mot Sevilla i Champions League-kvalet om några dagar bytte ut hela åtta spelare jämfört med startelvan mot Sevilla i första matchen. En av de nya spelarna i startelvan Stefano Napoleoni gav bortalaget ledningen med ett volleyskott inne i straffområdet. Bollen gick in i mål via en Karabük-spelare.

Gabriel Torje kvitterade för hemmalaget med en frispark och Alexandru Epureanu styrde in Ilhan Depes inlägg in i eget mål vilket innebar 2-1 till Karabükspor som också blev halvtidsresultatet. I den andra halvleken fastställde inhopparen Gheorghe Grozav slutresultatet till 3-1 med ett riktigt snyggt skott flera meter utanför straffområdet i krysset.

Karabükspor har 4 poäng efter 2 omgångar medan Basaksehir har 3 poäng.