VIDEO: Kasimpasa 2-2 Besiktas: Drömmål av Neumayr!

Süper Ligs andra omgång drog igång när Besiktas gästade Kasimpasa. 

Inför matchen tvingades Atiba Hutchinson lämna matchtruppen på grund av en skada. Besiktas hade även tre av sina nyförvärv på bänken. Alvaro Negredo, Gary Medel och Jeremain Lens kom alla in med 16 minuter kvar att spela förutom Negredo som kom in i den 85e minuten.

Förbundskaptenen Mircea Lucescu var på plats tillsammans med Tayfun Havutcu som är assisterande tränare i landslaget.

Istanbul-derbyt slutade 2-2 och det var ligamästarna Besiktas som ledde i halvtid. Matchens första mål gjordes av den gamle Kasimpasa-spelaren Ryan Babel som blev framspelad av Cenk Tosun i sjunde minuten. Kasimpasa svarade med ett drömmål genom Markus Neumayr  i den 23e minuten.

34 minuter in i matchen gjorde Talisca 2-1 för gästerna på ett inlägg från vänster av Caner Erkin. Elva minuter ifrån matchens slut kvitterade Kasimpasa genom Trezeguet. Den förre detta HIF-spelaren Loret Sadiku spelade 90 minuter för Kasimpasa.

Veysel Sari i Kasimpasa var i efterhand mycket besviken för sitt lag och besviken över domarens gula kort för Talisca i första halvlek där Talisca delar ut en knock med armen på en Kasimpasa-spelare. Veysel Sari menade att det var direkt rött kort och repriserna visar att Talisca knockar Veysel Sari utan att bollen är i närheten av båda spelarna.

Båda lagen ligger på fyra poäng efter två omgångar.