Biljettförsäljningen för Finland-matchen har dragit igång!

Turkiska fotbollsförbundet har påbörjat försäljningen för den sista och den oerhört viktiga bortamatchen mot Finland!

Under kvällen meddelade TFF (Turkiska fotbollsförbundet) att försäljningen av biljetter till den sista matchen har börjat för de som är röda medlemmar i Tarafatarkulubü (Supporterklubben). Det är alltså förköp för de som är röd medlem i supporterklubben.

Matchen spelas den 9e oktober 2017 i Veritas Arena i Turku, Finland och har avspark 20:45.  Förköpet kommer pågå till den 14e september det vill säga tills på torsdag och då öppnas biljettförsäljningen för alla medlemmar.

Biljetterna är avsedda för bortasektionen och kostar 85 turkiska lira det vill säga 199 SEK med dagens valuta.

Fotbollsförbundet meddelar även att det enbart går att köpa biljetterna via taraftarkulubu.tff.org för Turkiets supportrar.