BOMBEN: Fabio Capello kan ta över Antalyaspor!

Antalyaspor har bekräftat att klubben har gått skilda vägar med Riza Calimbay och flera medier i Turkiet rapporterade samtidigt att Fabio Capello var påväg till Antalyaspor. Nu rapporterar även beIN SPORTS Turkiet att Antalyaspors prioritet är att få in Fabio Capello som ny huvudtränare för klubben.

Den italienske stortränaren har varit tränare för Milan (två gånger), Real Madrid (två gånger), Roma, Juventus, Englands landslag och Rysslands landslag innan han tog över Jiangsu Shining i Kina den här sommaren.

Antalyaspor som storvärvade i somras och knöt till sig bland annat Samir Nasri och Jeremy Menez, har fortfarande inte vunnit en match i Süper Lig efter fem omgångar. Laget ligger på 15:e plats i ligan och har bara tre poäng (två poäng mer än Osmanlispor som ligger sist i ligan).