BUNDESLIGA: Mållöst när Caglar ställdes mot Nuri – Levin & Suat låg bakom segern för Mainz!

Det blev mållöst mellan Freiburg och Borussia Dortmund under lördagen när hela tre turkar spelade. Caglar Söyüncü spelade 90 minuter för SC Freiburg som lyckades stå emot och hålla nollan mot Borussia Dortmund som var en man mer efter att Yoric Ravet fått rött kort i den 29:e matchminuten. I Dortmund spelade Nuri Sahin återigen 90 minuter och Ömer Toprak kom in i den 18:e matchminuten efter att Marc Bartra tvingats kliva av planen skadad.

Yunus Malli blev inbytt i den 81:a minuten när Wolfsburg spelade oavgjort hemma mot Hannover 96. Matchen slutade 1-1.

Kerem Demirbay spelade 90 minuter för Hoffenheim som vann över Bayern München med 2-0.

Levin Mete Öztunali och Suat Serdar låg bakom Mainz 05:s seger mot Bayer Leverkusen som slutade 3-1. Levin gjorde två assist i matchen och Suat som blev inbytt i i halvtid gjorde hemmalagets tredje mål i matchen framspelad av just Levin Mete Öztunali, se det här: