Landslagstruppen mot Island och Finland

Förbundskapten Mircea Lucescu har tagit ut truppen till de sista matcherna i VM-kvalet mot Island och Finland.

Truppen innehåller till stora delar samma spelare som i förra landslagstruppen mot Ukraina och Kroatien med ett par förändringar. Målvakten Cenk Gönen och högerbacken Sener Özbayrakli som fanns med i förra truppen finns inte med. Nya spelare i truppen är Göztepes högerback Sabri Sarioglu som gör comeback i landslaget efter sex år, Trabzonspors yttermittfältare Volkan Sen som inte fanns med senast och Istanbul Basaksehirs anfallare Mevlüt Erdinc som gör comeback efter ett år.

Turkiet ligger just nu trea i sin VM-kvalgrupp bakom Kroatien och Island men före Ukraina. Alla fyra länderna har chans att komma ett i gruppen vilket betyder att de två sista omgångarna kommer att bli mycket spännande.

Turkiet möter Island på hemmaplan fredagen den 6e oktober och Finland på bortaplan måndagen den 9e oktober.

LÄS OCKSÅ: GUIDE: Landslagets chanser att ta sig till VM 2018

Truppen i sin helhet

Målvakter: Harun Tekin, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan

Försvarare: Kaan Ayhan, Sabri Sarıoğlu, Mehmet Topal, Ömer Toprak, Çağlar Söyüncü, Serdar Aziz, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Mittfältare: Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Selçuk İnan, Cengiz Ünder, Emre Mor, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Yunus Malli, Arda Turan, Volkan Şen

Anfallare: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Mevlüt Erdinç