Modric hyllar Turkiet och Oguzhan Özyakup

Kroatiens kapten, Luka Modric, sade efter matchen att hans landslag inte förtjänade att vinna matchen samtidigt som han hyllade Oguzhan Özyakup. 

Kroatien har ett av världens starkaste innermittfältspar. Ivan Rakitic från Barcelona och Luka Modric från Real Madrid. Rakitic var skadad och missade matchen men Modric som blev nyligen utsedd till UEFA Champions Leagues bästa mittfältare för 2017, spelade hela matchen.

– Vi förtjänade inte att vinna idag. Det är sådan fotbollen är. För att ta oss till VM så måste vi vinner våra två kvarstående matcher och är mycket besviken över att ha förlorat kvällens match. Vi har två matcher framför oss nu och vi siktar på att ta sex poäng och ta oss vidare till VM, sade Modric efter matchen om sitt eget lags insats.

Om Turkiet insats:

– Det var ett antal spelare i motståndarlaget som gjorde det väldigt svårt för oss. Turkiet gjorde en bra match som lag.

På frågan om vem som var matchens lirare svarade Modric:

– Oguzhan gjorde en mycket bra match. Han var alltid på rätt plats.