Officiellt: Besiktas lånar ut Milosevic till Rizespor

Besiktas lånar ut mittbacken Alexander Milosevic till Caykur Rizespor som bekräftar övergången på sin officiella hemsida.

Alexander Milosevic lämnade AIK för spel i Besiktas i januari 2015 men han fick en dålig start i klubben och åkte på en skada i februari som höll honom borta från spel ett par månader. Därefter har han haft svårt att ta en plats i laget. Han lånades ut till Hannover 96 under den andra halvan av säsongen 2015/16 och lånades ut till Darmstadt 98 under säsongen 2016/17.

Nu blir han utlånad för tredje gången. Den här gången till Rizespor som spelar i TFF 1. Lig (andraligan) efter att ha åkt ur Süper Lig förra säsongen.

Rizespor har inlett ligaspelet med tre raka segrar med målskillnaden 9-2 och toppar just nu tabellen. Klubben skriver på sin hemsida att den 25-årige Milosevic lånas in under resten av säsongen.

***

Milosevic blir den andra mittbacken som Besiktas på kort tid lånar ut till TFF 1. Lig. För någon dag sedan blev det klart att colombianen Pedro Franco ansluter på lån till Boluspor.