Toppmöte i Division 2 när Prespa Birlik tar emot Torns IF

KSF Prespa Birlik tar emot Torns IF under lördagen när det vankas toppmöte på Heleneholms IP i Malmö.

Torns IF är etta i Division 2 Östra Götaland medan Prespa Birlik är placerade på en fjärde plats i tabellen just nu med åtta poäng upp till Torns IF och fyra poäng upp till Hässleholms IF som ligger tvåa och har en kvalplats till Division 1 Södra.

Senast lagen möttes så vann Torns IF med 1-0. I den senaste matchen för Prespa i ligan blev det en 3-2 förlust mot Österlen och tränaren Almir Buhic säger till klubbens officiella hemsida att laget är väldigt revanschsugna:

– Det finns aldrig några lätta matcher, vi har förberett oss som inför vilken match som helst. Vi möter ett starkt lag men vi är väldigt revanschsugna efter förlusten senast mot Österlen, säger PB:s tränare Almir Buhic till prespabirlik.se

Matchen har avspark klockan 14:00 och det är fri inträde just för denna matchen då KSF Prespa Birlik anordnar en familjedag på Heleneholms IP och arrangerar ett stort evenemang som drar igång redan klockan 12:30.