VIDEO: Antalyaspor 3-0 Osmanlispor: Hemmalagets stjärnor bakom lagets första ligaseger

Antalyaspors storstjärnor Samuel Eto’o och Samir Nasri låg bakom lagets första seger i ligaspelet den här säsongen.

Antalyaspor tog emot Osmanlispor på måndagskvällen i en match som avslutade sjätte omgången i turkiska ligan. En match mellan två lag som ännu inte hade vunnit i ligan den här säsongen.

Antalyaspor tog ledningen i matchen i den 5e minuten genom lagkaptenen Samuel Eto’o som gjorde mål på straffspark. Det var hans andra ligamål den här säsongen. Eto’o missade en straffspark i förra ligamatchen mot Kayserispor. Hemmalaget ökade på ledningen till 2-0 i slutet av första halvleken genom ett klassmål av Samir Nasri som även han gjorde sitt andra ligamål för säsongen.

I den andra halvleken kontrollerade Antalyaspor matchen. Osmanlispor försökte anfalla men hade svårt att skapa målchanser. Antalyaspor fick inhopparen Yekta Kurtulus efter två gula kort inom loppet av fyra minuter. Moestafa El Kabir fanns med från start i Antalyaspor men gick ut i den 74e minuten då Jeremy Menez gjorde tävlingsdebut.

Menez samarbetade med Nasri när han spelade bollen till Eto’o framför mål men Eto’o missade ett jätteläge.

Ett par minuter senare skulle Antalyaspor göra ytterligare ett mål efter ett mycket fint anfall där alla tre storstjärnorna Nasri, Eto’o och Menez var med i förarbetet som avslutades av Maicon i mål efter passning från Sakib Aytac.

Antalyaspor vann med 3-0 och klättrade upp ett par placeringar i tabellen medan Osmanlispor fortfarande ligger sist med endast en poäng efter sex omgångar.