VIDEO: Basaksehir förlorade mot Braga

Det blev en tung förlust för Istanbul Basaksehir borta mot SC Braga i Europa League.

Det såg länge ut att bli en poäng för Istanbul Basaksehir men SC Braga avgjorde i matchens slutminuter. Det var hemmalaget Braga som tog ledningen efter ett misstag i försvaret hos Basaksehir och Ahmed Hassan gjorde 1-0 för hemmalaget. En kvittering skulle dock inte dröja. Bara två minuter senare steg kaptenen Emre Belözoglu fram och slog en otagbar vacker frispark och det var kvitterat i Portugal. Hemmalaget skulle dock få alla tre poäng när Fransergio klev fram i den 90:e minuten och gjorde 2-1 för hemmalaget.

I och med förlusten så har Basaksehir fortfarande en poäng i gruppen och ligger på en tredje plats. I gruppens andra match som spelades mellan Ludogorets Razgrad och Hoffenheim så vann hemmalaget Ludogorets med 2-1 och tog tre viktiga poäng. Ludogorets är tvåa med fyra poäng medan Hoffenheim är sist med 0 poäng. Braga som har tagit två vinster på två matcher leder gruppen med sex poäng.