VIDEO: Galatasaray vände och vann mot Bursaspor

Söndagen hade en stormatch på schemat när Bursaspor tog emot Galatasaray i Bursa.

Hemmalaget började bäst och tog ledningen i matchen genom Delarge efter mindre än en kvart spelad. Bursaspor hade ett övertag på Galatasaray och kunde gärna ha gått in i ledning med flera mål men Fernando Muslera stod för jätteräddningar i första halvlek. Även Harun Tekin blev testad i Bursaspors mål och båda målvakten bjöd på riktiga “tv-räddningar”.

Galatasaray började den andra halvleken bättre och pressade framåt för ett mål och utdelning kom när inbytte Sofiane Feghouli gjorde ett mycket snyggt mål i 73:e minuten när han drog till utanför straffområdet. Nio minuter ifrån matchens slut gjorde Tolga Cigerci 2-1 för gästerna och Galatasaray rycker ifrån Besiktas i tabellen med tanke på förlusten mot Fenerbahce i lördags.

Galatasaray toppar ligan efter sex omgångar med 16 poäng och tvåa är Besiktas med 13 poäng vilket är lika många poäng som Göztepe som är trea.