VIDEO: Kasimpasa 1-1 Kayserispor: Atila Turan räddade poäng med drömmål i 93e minuten!

Inhopparen Atila Turan räddade en poäng för Kayserispor i bortamötet mot Kasimpasa med ett drömmål i den 93e minuten!

Vänsterbacken Atila ersatte Erkan Kas inför den andra halvleken. Kasimpasa ledde då med 1-0 sedan Michael Rangel gjort mål i slutet av den första halvleken. Och Kasimpasa såg ut att vinna matchen när Atila fick bollen flera meter utanför straffområdet och drog till med ett skott som skruvade sig och gick in i krysset. Tidigare i den andra halvleken träffade Kasimpasa ribban genom en frispark av Markus Neumayr och dessutom brände Bernard Mensah ett friläge med Kayserispors målvakt.

Atila som är född och uppvuxen i Frankrike spelade för Frankrikes ungdomslandslag i åldrarna U16, U17, U18 och U19 innan han spelade för Turkiets U21-landslag. Han har förutom spel i Kasimpasa och Kayserispor just nu även spelat för Orduspor i Süper Lig. Han har också spelat 29 matcher i Ligue 1 för Reims och gjort 2 mål och även tillhört Sporting Lissabon men utan att spela för klubbens A-lag.

Det sena oavgjorda resultatet innebär att Kayserispor har sedan förlusten i ligapremiären mot Galatasaray spelat fem raka matcher utan förlust i ligaspelet och är fortsatt med i tabelltoppen med elva poäng.

Atila Turans drömmål

Höjdpunkter från matchen