VIDEO: Konyaspor vann igen efter tre raka förluster

Konyaspor vann lördagens första match i turkiska ligan mot Akhisarspor med 2-0 inför tomma läktare på hemmaplan.

Konyaspor fick fem hemmamatcher inför tomma läktare som straff efter supercupen mot Besiktas och matchen mot Akhisarspor var den tredje.

Konyaspor besegrade Akhisarspor med 2-0 och vann igen efter tre raka förluster i ligaspelet. Ömer Ali Sahiner inledde målskyttet i den 17e minuten och nyförvärvet inför säsongen anfallaren Patrick Friday Eze gjorde sitt första mål för Konyaspor i den 73e minuten. Konya fick en straffspark på tilläggstid men Nejc Skubic sköt i ribban och ut.

Daniel Larsson fanns med från start i Akhisar för andra matchen i rad och blev utbytt i den 59e minuten. Målvakten Patrik Carlgren fanns inte med i Konyaspors matchtrupp och väntar fortfarande på sin debut i klubben.