VIDEO: Marseille 1-0 Konyaspor

Konyaspor åkte på en förlust med 1-0 borta mot Marseille i Frankrike. Trots heta chanser i första halvlek för Konyaspor så lyckades laget inte göra mål och det var Adil Rami som öppnade målskyttet i andra halvlek för hemmalaget genom att nicka in bollen bakom Serkan Kirintili i Konyaspors mål. Svenske målvakten Patrik Carlgren fanns inte med i matchtruppen.

Olympique Marseille: 1 – Atiker Konyaspor: 0
 
Arena: Velodrome-stadion
Domare: Gediminas Mazeika, Vytautas Simkus, Vyteniz Kazlauskas (Litauen)
Olympique Marseille: Pele, Sakai, Rami, Rolando, Amavi, Kamara, Gustavo, Sanson, Thauvin (min. 74 Ocampos), Germain (min. 81 Sarr), Payet (min. 88 Anguissa)
 
Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Moke, Ferhat Öztorun, Volkan Fındıklı (min. 61 Jansson), Bourabia, Ömer Ali Şahiner (min. 72 Ezekiel), Musa Araz (min. 45 Milosevic), Fofana, Evouna
Mål: min. 48 Rami (Olympique Marsilya)
 
Gula kort: Dk. 5 Ali Turan, Dk. 35 Ferhat Öztorun, Dk. 43 Musa Araz, Dk. 52 Moke (Atiker Konyaspor), Dk. 70 Gustavo (Olympique Marsilya)