VIDEO: Trabzonspor vände 0-1 till 3-1 mot Genclerbirligi

Trabzonspor vann sin andra match för säsongen när laget vände 0-1 till 3-1 på hemmaplan mot Genclerbirligi.

Johannes Hopf stod som vanligt i mål för Genclerbirligi och Abdul Khalili var tillbaka i startelvan efter att ha missat förra matchen. I Trabzonspor gick nyförvärvet Jose Sosa direkt in i startelvan efter att ha skrivit på i fredags.

Gästerna från huvudstaden Ankara tog ledningen redan i den 6e minuten när Ahmet Ilhan Özek gjorde mål på en målvaktsretur vilket också blev den första halvlekens enda mål.

Inför den andra halvleken gjorde hemmalagets tränare Ersun Yanal ett byte. Ut gick mittbacken Ugur Demirok och in kom den 18-årige talangfulla mittfältaren Abdülkadir Ömür. Och det var Abdülkadir som låg bakom kvitteringsmål när han spelade fram Olcay Sahan som gjorde sitt andra ligamål för säsongen i den 54e minuten.

Det var inhopparnas match i Trabzon den här söndagseftermiddagen. 2-1 kom i den 84 minuten genom Hugo Rodallega som hade blivit inbytt två minuter tidigare. Yusuf Yazici stod för assisten till det målet. Och 3-1 kom genom en annan inhoppare Ogenyi Onazi som hade varit på plan i ett par minuter när han fick en passning av Jose Sosa och gjorde mål bakom Hopf.

Trabzonspor gick upp till fjärde plats i tabellen med 7 poäng medan Genclerbirligi som tog en poäng i ligapremiären och sedan dess förlorat tre raka matcher med målskillnaden 2-8 ligger sist i tabellen.