VIDEO: Tre assist av lillebror Cigerci

22-årige mittfältaren Tolcay Cigerci, lillebror till Galatasarays mittfältare Tolga Cigerci spelade fram till alla målen när Greuther Fürth besegrade Fortuna Düsseldorf med 3-1 i senaste omgången av Bundesliga 2.

Greuther Fürth utan någon seger låg sist i tabellen inför matchen och Düsseldorf utan någon förlust låg på första plats.

Tolcay, Levent Aycicek och Serdar Dursun fanns med i Greuthers startelva och landslagsförsvararen Kaan Ayhan som gjorde en mycket bra match mot Kroatien i VM-kvalet fanns med i Düsseldorfs startelva. I Düsseldorfs matchtrupp fanns också Emir Kujovic som har spelat för Kayserispor och Elazigspor i Turkiet.

Förutom sina tre assists så gjorde Tolcay också ett mål som dömdes bort. Salih Dursun gjorde två av målen. Alla tre turkarna i Greuther Fürth blev utbytta i slutet av matchen medan Kaan Ayhan spelade hela matchen för Düsseldorf.