VIDEO: Yeni Malatyaspor vann målfest i Karabük

Nykomlingen Yeni Malatyaspor vann målfesten i Karabük med 4-2.

Efter segern i ligapremiären mot Osmanlispor med 3-1 hade Yeni Malatyaspor spelat fyra raka matcher (en oavgjord och tre förluster) utan någon seger. Men på söndagseftermiddagen lyckades laget vinna igen när man besegrade Kardemir Karabükspor på bortaplan med 4-2 där Yeni Malatyaspor ledde med 3-0 redan efter den första halvleken efter mål av Yalcin Ayhan, Adem Büyük och Eren Tozlu.

Karabükspor gjorde 1-3 i den 56e minuten genom straffspark av Mustapha Yatabare och närmade sig ännu mer i den 84e minuten när Gabriel Torje gjorde mål på frispark. Men det var Yeni Malatyaspor som skulle få det sista ordet när Khalid Boutaib kämpade in matchens sista mål i den 89e minuten. Det var hans femte ligamål den här säsongen på sex matcher.

Om Yeni Malatyaspor vann igen och klättrade i tabellen så förlorade Karabükspor sin tredje raka match efter att ha inlett säsongen med en seger och två oavgjorda. Laget ligger just nu precis ovanför nedflyttningsstrecket.