Besiktas ger sig in i jakten på Mesut Özil!

Flera turkiska medier har rapporterat den senaste veckan om att Besiktas vill ha Mesut Özil inför nästa säsong. 

Nyheterna och ryktena lär inte minska efter att spelarens advokat bekräftar Besiktas intresse för spelaren. Erkut Sögüt som är spelarens advokat har bekräftat för Milliyet att Besiktas president Fikret Orman och Mesut Özil har talat i telefon och att presidenten verkligen vill ha honom.

Mesut Özil ska ha tackat för intresset och varit smickrad men ska ha sagt att han ämnar att stanna kvar i Premier League för att han är lycklig i England. Fikret Orman ska ha sagt att tänka över beslutet en gång till och att han ska återkomma i januari (då kan Özil förhandla med en ny klubb och skriva på ett förtidskontrakt då han kommer att ha sex månader kvar på sitt kontrakt med Arsenal).

Enligt Özils advokat så har de inte fått in något bud och Özil vill spela kvar i Premier League i minst 2-3 säsonger till.

Mesut Özil har en årslön på åtta miljoner euro i Arsenal och enligt tidigare rykten har det skrivits att spelaren vill ha tio miljoner euro vid en flytt till Besiktas.

Mesut Özil har ryktats vara på väg till klubbar som Manchester United, Inter och Fenerbahce också.